Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

+45 70 70 72 82

Fremgangsmåde

Selve processen starter med, at vi indsamler data, så i samarbejde med jeres regnskabsafdeling udskrives saldobalancen med alle informationer om jeres omkostningsstruktur, og vi gennemgår bilagene og får udskrevet fakturaer af samtlige relevante bilag.

Når vi har overblik over jeres omkostningsstruktur, tager vi kontakt til jeres leverandører og påbegynder forhandlinger med både eksisterende, og nye, alternative leverandører. Den primære årsag til at finde alternative priser er for at beholde eksisterende leverandører, da vi prøver at motivere dem prismæssigt med alternative tilbud fra konkurrenter i samme branche.

Endelige aftaler

Efter forhandlingerne er afsluttet, udarbejder vi endelige aftaler med de leverandører, vi finder bedst egnede, og fremlægger dem for jer til accept. Det er ene og alene jer, der bestemmer, om I ønsker at gøre brug af de alternativer, vi har forhandlet os frem til. Når/hvis I beslutter jer for at gøre brug af vores løsning, fakturerer vi vores honorar, som udgør 24% af det kommende års samlede besparelse. Det vil sige, at I selv får hele besparelsen, som vores arbejde har medført, i de efterfølgende år.

Projektstyring og løbende opdateringer

I får adgang til vores online projektstyringssystem, hvorigennem I holdes løbende opdateret på status, ligesom I selv har mulighed til enhver tid at gå ind og se, hvor langt vi er kommet med de forskellige opgaver. Det er vores mål at bruge så lidt af jeres tid og ressourcer, så derfor vil hele processen kun kræve få timer hos jer. Vores proces tager gennemsnitlig 1-2 måneder fra introduktionsmødet til endelig fremlæggelse af nye, mulige besparelser.

Fremtidigt samarbejder

Når hele processen er færdig, vil vi jævnligt holde kontakt med jer, og det vil sige, at I løbende kan trække på vores ekspertise, hvis I fx ønsker at lave nye investeringer/indkøb af forskellig art. Her kan vi hjælpe ved at lave det tunge og meget tidskrævende arbejde med at finde markedets bedste priser og aftaler.

Det kunne fx være indkøb af:
  • Edb-løsninger
  • Diverse leasingaftaler af køretøjer eller driftsmateriel
  • Kopiaftaler
  • Telesystemer
  • Software
  • PR/Reklamekampagner
  • Indkøb af annoncer, tryksager eller andre markedsføringstiltag
  • Nye leverandører

  Altså alt inden for indkøb af materialer og ydelser til virksomheden, hvor I ikke har tid eller den nødvendige kompetence til at finde virksomhedens reelle behov og de rigtige produkter til de rigtige priser.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for vores hjælp. Udfyld venligst nedenstående formular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

booking

Fornavn(*)
Invalid Input

Efternavn(*)
Invalid Input

Telefon(*)
Invalid Input

E-mail(*)
ugyldig mailadresse

Bemærkninger
Invalid Input

Accepter persondatapolitik(*)
Skal udfyldes

Du skal acceptere cookies for at kunne sende med formularen

Se vores klienters tilfredshed

Se tilfredshedsundersøgelse

Udtalelser fra vores tideligere klienter

Se udtalelser

Alt at vinde intet at tabe

Som udgangspunkt er vores honorar delt op i 2 betalinger: Ét mindre starthonorar, samt et honorar du kun betaler, hvis du er tilfreds med den endelige løsning.

Priser for erhvervskunder

Vores honorar udgør 24% af den opnåede besparelse for det første år – og så får I den fulde effekt af besparelsen i årene fremover.

Se priser her