fbpx

Udtalelser fra vores klienter

Nogle af vores klienter har yderligere frivilligt valgt at skrive nogle kommentarer til vores undersøgelse, dem bringer vi alle her:


Zenia og Martin:

“Hej Michael,
Igen godt gået, tak for din professionelle hjælp. Har overført det sidste afdrag d.d. og syntes du har været alle pengene værd. 🙂 Med venlig hilsen Zenia og Martin”


Ivan:

“Hej med jer. En glad kunde skriver, har nemlig lige fået saldokvittering fra Banken og det er super dejligt, tusinde tak for rigtig god assistance uden TBEA havde jeg aldrig kommet i mål.
Igen tusinde tak, jeg vil til en hver tid anbefale jer til venner og bekendte.”


Annemarie:

“Jeg har nu overstået 2. år på min gældssanering, så alt i alt er der lys forude. Vil gerne ønske dig Belinda og Peter en rigtig “Glædelig Jul” og “Godt Nytår”. Jeg er meget taknemmelig for jeres hjælp.
Mvh. Annemarie”


Familien Christiansen:

”Om vi er tilfredse, vi er super tilfredse og vil absolut anbefale jer”


Georg G-H. Odense:

”Jeg kan på det varmeste anbefale TBEA ApS Bernstorfflund allé 70 2920 Charlottenlund vedr. gældssaneringen. Hvis man skulle være så uheldig at komme til at stå i en meget dårlig økonomisk situation. Jeg slog TBEA op på nettet og læste deres hjemmeside, hvorefter jeg tog telefonisk kontakt til Direktør Peter Salinas og forklarede min økonomiske situation efter en skilsmisse.

Herefter indgik vi en samarbejdsaftale skriftligt og jeg blev tilknyttet Projektkoordinator Michael Steen. Hele mit forløb har være upåklageligt og jeg kan kun udtrykke min store tilfredshed med hele vores korrespondance som har foregået pr. mail. Hvor der er udvist stor faglige kompetencer via professionelle personer i TBEA. Hvor efter jeg kan sige at Skifteretten i Odense har indledt min gældssanering.

De varmeste anbefalinger til TBEA”


Tibbe Shamigo:

“I har været en fantastisk hjælp. Det har været nemt og overskueligt at få alting på plads, og Peter var en fantastisk professionel bisidder, kan kun anbefale jeres samarbejde.

Vh. Tibbe Shamigo”


Anonym:

“Jeg har for nylig fået en afslutning på min sidste sag, så mit samarbejde med TBEA er så afsluttet.

Jeg vil gerne sige dig 1000 tak Belinda for al din opbakning og vedholdenhed; du har sgu altid “holdt min hånd”, når jeg har tudbrølet og været umulig. Jeg har altid været megaglad for at have dig som “sagsbehandler”. Mange, mange tak.

Jeg ved ikke, hvordan I bærer jer ad hos TBEA, men I gør alle i hvert fald et fantastisk stykke arbejde. Jeg vil altid varmt anbefale jeres firma til alle med de samme problemer som mig.

Mine varmeste hilsner til TBEA og til dig personligt

Anonym”


Peter Jensen:

Selv tak for godt samarbejde og godt arbejde af jer.

Efter så lang tid er det en kæmpe forløsning at få kvitteringen fra SKAT i postkassen.

Betyder enormt meget for min familie og dens fremtid.

Så tak igen 🙂


Henrik:

”TBEAs forhandler har under hele forløbet været ’vores mand’ – uden dog at foregive at alt kunne lade sig gøre.”


Anonym:

”Siden vi underskrev kontrakten med TBEA ApS har de varetaget AL kontakt med pengeinstituttet. Det var en stor lettelse ikke selv at skulle konfronteres med modparten undervejs.”


Lars K. Hansen:

“Man føler sig velkommen og der er en god kontakt hele vejen igennem.Har aldrig før mødt nogle så gode samarbejdspartnere. Jeg vil til en hver tid anbefale tbea til andre.”


Anonym:

”Jeg har hele vejen igennem været imponeret over forhandlerens iver og professionelle styring af processen.”


Lotte Quist:

“Jeg syntes at Tbea er ekstrem effektive og har fået en ro omkring økomonien. Jeg er sikker på at det hele er i trygge hænder. Der går ikke en dag, før jeg får et svar på en mail jeg har skrevet og de er altid til rådighed. Jeg glæder mig helt til at se resultatet og til at komme i gang med en ny hverdag hvor der er kommet styr på tingene.”


Anonym:

”Aftalen gjorde os gældfrie i løbet af de næste 55 måneder (små 5 år), til jeg fylder 62.”


Troels Jacobsen:

“Meget professionel tilgang til sagen. Det har givet mig nyt håb i en ellers meget mørk økonomisk tid”


Anonym:

”At firmaet arbejder efter No Cure, No Pay-princippet var helt afgørende for mig, da min økonomi ikke var til flere fejltagelser.”


Lone og Olaf P:

“Kort og godt: Trygt”


Peter Nielsen:

“Stor forståelse for ens situation og altid tid til en……god kemi.”


Sonja:

“Hvor er du cool, kompetent og sej! Uden dig havde jeg simpelthen ikke klaret denne proces”


Maibritt:

“Det er nu dejligt at der er kommet så meget styr på tingene og det hele fungerer bare. Tusinde tak for hjælpen indtil nu.. I har virkelige gjort min hverdag en hel del nemmere og uden bekymringer”


Tine og Stefan:

“Jeg bliver nødt til at kaste en masse ros i din/jeres retning, syntes det er helt vildt hvor hurtigt og proffesionelt I reagere på ALLE vores (mange) henvendelser. I skal vide at vi føler os i utrolig trygge hænder selvom det hele er ret overvældende. Så mange tak”


Bo Bertelsen:

“Jeg takker mange gange jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle gøre hvis jeg ikke havde jer i har sku godt nok hjulpet mig i gemmen en svær periode jeg ved ikke hvordan jeg kan takke jer nok men jeg takker jer så meget”


Anonym:

“Jeg har fået gældssanering gennem Retten i Odense 🙂 Aftalen er, at jeg betaler et engangsbeløb på kr. 197.000 og så slettes resten af gælden (i alt ca. kr. 2.500.000), så det er bare fantastisk. Tusind tak for Jeres gode hjælp og råd gennem hele forløbet. Det har været psykisk hård, men er nu heldigvis overstået”


Anonym:

” Ha det godt og tak for din hjælp. Den har været livsgivende for sådan en som mig, knus”


Anonym:

“jeg vil anbefale Jer til alle jeg har mulighed for. Det er vigtigt, når man havner i sådan en situation, at der er nogen, man kan spørge til råds – der er så mange ting, der flyver rundt i hovedet, som man ikke nødvendigvis kan spørge nogen om.”


Anonym:

“I gør det utroligt godt, det er helt mærkeligt for tiden at gå turen til postkassen og der ikke er rudekuverter udover de sædvanlige udgifter, de andre breve er jo til gået jer, Super arbejde, og stor tak for det”


Anette:

” Mine øjne stråler. Jeg har været flyvende lige siden. Tænk engang at det er muligt trods truende tvangsaktion og svag svag økonomi. Det er kun muligt, fordi Tbea er med i billedet.”


Lene:

“Kære kære Peter.TAK!!!! Virkelig godt forhandlet. Stor ros til dig.”


Bo:

“Jeg ved godt at jeg har sagt dette før men nu siger jeg det igen. Jeg er meget glad for at jeg fik taget mig mod til at kontakte jer den gang, jeg er meget glad for at i har og vil hjælpe mig.Uden jer tro jeg ikke jeg havde det så godt som jeg har i dag, og det skal i have mange tak for.”


Anonym:

“Og tak for indsatsen indtil nu. Det beroliger at vide at der sker noget konstruktivt omkring min økonomiske situation nu, endelig har jeg fået taget mig samme til at søge hjælp.”


Anonym:

“Tak for det store og gode arbejde i har udført for os i 2013 nu må i rigtigt nyde jeres velfortjente Juleferie.”


Kasper:

“Igennem mit forløb har TBEAs stab udvist overblik og empati. Deres evne til at påtage sig hele forhandlingen og dertilhørende korrespondance med kreditor, har været en ubeskrivelig aflastning for mig og min familie i denne svære tid. Jeg har udover en kyndig rådgiver også oplevet stor omsorg. Forhandlingsgrundlaget tog udgangspunkt i hvad jeg faktisk kunne levere og ikke hvad kreditor krævede. TBEA var min “mand” hele vejen igennem… og til sidst blev det som vi havde fremlagt for kreditor. Jeg vil uden ophold anbefale TBEA til alle der måtte finde sig i en situation med en usamarbejdsvillig kreditor”


Anni:

“Jeg vil gerne takke for alt din assistance, tid og rådgivning de sidste par år. Uden jer (og dig) havde jeg aldrig fået bragt min gæld ned og fået indgået de gode aftaler jeg har i dag. Det har været alle pengene værd”


Ulrich:

“TBEA blev valgt som økonomisk rådgiver i en situation, hvor min økonomi, mit arbejde samt private forhold var ustabile og krævede ekstra opmærksomhed. TBEA gav mig ro til at fokusere mine ressourcer bedst muligt, og ydede et væsentligt bidrag ift. at jeg opnåede så konstruktivt et resultat for min økonomi”


Marcia:

“Fantastic! Amazing. Thank you. You have been so supportive. Service and experience has been outstanding! Very good news and an absolutely perfect new beginning for us. Thank you again!!! Wishing you lots of happiness in everything you do”


Anonym:

”TBEA A/S har i min sag ydet en kompetent og effektiv rådgivnings -og forhandlingsassistance over for bankerne, som har bidraget på afgørende vis til at få en acceptabel frivillig akkordering i hus. Kan varmt anbefales.”


Anonym:

“Jeg er yderst tilfreds med din/ jeres måde og håndtere kreditore og mig på, det har været en stor lettelse og kunne lade jer overtage det hele og ikke skulle tage kontakten til kreditoren selv. Selvom jeg i starten var lidt betænksom over at alt forgik over computeren, må jeg sige at alt er forgået nemt og smertefrit. og jeg har sparet en del tid ved at det er foregået over computeren. Så tusinde tak for hjælpen og jeres store forståelse for min situation”


Anonym:

Kære Peter og Belinda “Generelt vil jeg sige, at jeg har følt mig velkommen og godt behandlet af TBEA. Fra første møde med Peter Salinas har jeg følt mig i trykke hænder og vejledt og hjulpet meget professioneltgennem de godt to år min sag var undervejs. Min nu tidligere hustru og jeg startede sagen op sammen for at give TBEA det fulde overblik økonomisk. Herefter har jeg fået behandlet min sag separat. TBEA vurderede efter godt et år, at jeg burde søge gældssanering, hvilket jeg så fik hjælp til at få sat i gang hos Skifteretten. Min sag er nu afgjort i Skifteretten og jeg fik gældssanering i efteråret 2014.

Mine kreditorer har fået deres dividende fuldt og helt indbetalt. Jeg er nu slettet i RKI-registret, og kan komme videre med mit liv. Det er min vurdering, at jeg aldrig selv ville have kunnet gennemskue alle de pligter og rettigheder som jeg havde i en sådan situation. Jeg skiftede sagsbehandler til Belinda under mit forløb, hvilket skete helt uden problemer. Belinda har fulgt op, når der har været milepæle i min sag – også selvom TBEA ikke har været direkte involveret i disse. Jeg skal hermed varmt anbefale TBEA til enhver, hvis du overvejer at få hjælp og vejledning til at få genoprettet din økonomi, samt få styr på rettigheder og pligter”


Marlene:

“Jeg havde brug for hurtigt rådgivning og det fik jeg, TBEA har hele vejen talt min sag og hjulpet mig. De har ikke lovet noget, igennem hele forløbet har de været meget ærlige omkring hvad man kan og ikke kan. Mit samarbejde stopper ikke her. Og jeg ønsker alle held og lykke og kan sige i TRYGT kan vælge TBEA…De har været så søde og forstående og ikke mødt mig med fordomme, hvilket jeg har sat stor pris på”


Lisbeth:

Hermed vil jeg gerne komme med min bedste anbefaling af TBEA.

Jeg har altid haft en meget sund økonomi med masser af friværdi og opsparing. Men et total fejlslået renoveringsprojekt af en villa, satte mig i en økonomisk uoverskuelig situation med en kæmpe gæld. Jeg fandt frem til TBEA på nettet. Men kunne ikke læse andres erfaringer med firmaet. Jeg var skeptisk. Var det bare et firma, som havde fundet en god fidus i at tjene penge på andres ulykke og hvilken betydning havde det, at jeg var bosiddende i Jylland og TBEA havde adresse i København.

Men jeg tog chancen og indgik en aftale med TBEA om at køre min sag til ende. Dette viste sig at være en rigtig god beslutning. Her oplevede jeg en dygtig og præcis rådgivning, hvor det var tydeligt, at der var erfaring og en professionel baggrund. Mit pengeinstitut var kommet med et forslag til forlig, som umiddelbart lød godt fra en banks side af. Dette betød dog stadig en overvejende risiko for at stå med en stor gæld, hvis/når huset skulle sælges. Tilmed ville gælden blive flyttet over på min familie, som var nød til at låne mig pengene, for at imødekomme forligsforslaget fra pengeinstituttet.

Jeg havde meget svært ved at overskue de økonomiske og personlige konsekvenser. Men her var Peter super skarp til at skære scenarier ud i pap mht., hvor jeg stod, hvis jeg valgte den ene eller anden løsning. Han fik mig overbevist om, at den eneste fornuftige løsning økonomisk var at stoppe betalingerne på huset og lade det gå på tvangsauktion. En meget svær beslutning, når man er opdraget pligtopfyldende. Men følelserne blev pakket væk og jeg valgte den økonomiske fornuftige beslutning. TBEA overtog korrespondancen med pengeinstituttet. Det var en stor mental lettelse, da de professionelt fik formuleret sig klart. Dette gav mig en masse ro og mere overskud til at kigge fremad.

Igennem hele forløbet har jeg haft rigtig god opbakning hos TBEA, og det har været så dejligt og betryggende at have dem i baghånden. Der har været mange spørgsmål og tvivl både før, under og efter tvangsauktionen, men alle mine henvendelser er meget hurtig blevet besvaret. Altid med forståelse og empati, så jeg ikke bare har følt mig som et kundenummer der skulle overstås, men som et menneske der var tanke på. Belinda der er projektkoordinator har formået at vække stor sympati, men sine altid empatiske svar. Inden jeg tog den endelige beslutning om at stoppe betalinger, tog Peter sig tid til 2 personlige møder med kort varsel, for at uddybe og give ro. Ellers har alt korrespondance foregået via mail og pr. telefon.

Jeg er fuld tilfreds med TBEAs arbejde og har stor tillid til dem. De har været alle pengene værd, selvom der kun var en vej, RKI. Jeg er overbevist om, at Peter ville have været en dygtig forhandler, hvis der havde været noget at forhandle om. TBEA får mine varmeste anbefalinger. Står du i en uoverskuelig økonomisk situation og har brug for en anden kundes vurdering eller uddybning vedr. TBEA, må du bede om min mailadresse, så jeg måske kan besvare dine spørgsmål eller tvivl. Det er stadig et tabu at have gæld og lysten til at stå offentlig frem er sjældent til stede.


Anonym:

”Ledelse og medarbejdere hos TBEA er empatiske, venlige, professionelle og effektive – de skaber løsninger”.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for vores hjælp. Udfyld venligst nedenstående formular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Se vores klienters tilfredshed

Udtalelser fra vores tidligere klienter

ALT AT VINDE INTET AT TABE

Som udgangspunkt er vores honorar delt op i 2 betalinger: Ét mindre starthonorar, samt et honorar du kun betaler, hvis du er tilfreds med den endelige løsning.

Priser for privatkunder

Download vores brochure

Åbningstider

Åbningstider for personlig
og telefonisk henvendelse:

Mandag til fredag 8.30 – 16.00