Skilsmisse økonomi rådgivning

Står du midt i skilsmisse/separation, og er det hele gået i hårdknude? Er der gæld efter evt. hussalg, problemer med bodeling, eller skal din pension hæves og deles? Hvordan deles den fælles gæld?

Alle sager kan løses og bliver løst hos os!

Hvordan forholder man sig ved skilsmisse og særeje?
Har du fået stor gæld ved skilsmisse?
Hæfter jeg for alt gæld ved skilsmisse?
Hvad sker der med min pension ved skilsmisse?
Skal jeg betale hustrubidrag?
Kan man få hjælp til bodeling?
Skal du i skifteretten med jeres bodelingssag?

Man har mange følelser i klemme og det kan være svært at bevare overblikket eller have overskuddet til at håndtere det hele. Et samarbejde med TBEA betyder, at du får en meget stærk partner til at tage plads på din side af forhandlingsbordet. Vi er specialiseret i forhandling, kommunikation og økonomi ved skilsmisse med 20 års erfaring. Vi udarbejder en total økonomisk oversigt. Vi forhandler og overtager al korrespondancen med de af dine kreditorer, vi indgår aftale om.

Vi giver ikke op, selvom en sag trækker ud. Du har betalt for at få løst en opgave og vi går hele vejen. Vores fornemmeste opgave er, at du får ro til dit privat- og arbejdsliv.

Få økonomisk rådgivning ved skilsmisse hos TBEA

En skilsmisse kan have store økonomiske konsekvenser, og det er vigtigt at være godt forberedt på de økonomiske udfordringer, der kan opstå. Hos TBEA tilbyder vi skræddersyet økonomisk rådgivning, der kan hjælpe dig med at navigere gennem skilsmissens økonomiske aspekter og sikre en solid fremtid.

Vores erfarne rådgivere er specialiserede i at håndtere økonomien ved skilsmisse. Vi kan hjælpe dig med at analysere din økonomiske situation, opstille budgetter og planlægge for fremtiden. Vores mål er at sikre, at du er godt rustet til at håndtere de økonomiske udfordringer, der følger med en skilsmisse.

Uvildig økonomisk rådgivning ved skilsmisse kan være en stor fordel, vi fokuserer på at hjælpe dig med at opnå økonomisk stabilitet og sikkerhed. Vi kan vejlede dig om fordeling af aktiver, gældsforpligtelser og eventuelle underholdsbidrag. Vores mål er at sikre, at du træffer informerede økonomiske beslutninger, der passer til dine individuelle behov.

Når det kommer til skilsmisse, er det vigtigt at have en solid økonomisk plan på plads. Lad vores erfarne rådgivere hos TBEA hjælpe dig med at skabe en bæredygtig økonomisk fremtid efter skilsmissen.

Kontakt os i dag for at få den økonomiske rådgivning og støtte, du har brug for ved skilsmisse. Vi er her for at hjælpe dig med at tage kontrol over din økonomi og skabe en lysere fremtid.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for vores hjælp. Udfyld venligst nedenstående formular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Se vores klienters tilfredshed

Udtalelser fra vores tidligere klienter