Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

+45 70 70 72 82

Priser

Der er stor forskel på folks økonomiske situation, og derfor forhandler vi altid en individuel pris for hver enkelt klient. Prisen er baseret på kreditorantal, størrelsen på det totale engagement, klientens evne til at betale og sagens kompleksitet.

Vi starter med et uforpligtende møde for at vurdere sagens omfang på baggrund af dine oplysninger. Hvis du ønsker at vi skal se nærmere på din sag, så udarbejder vi en samarbejdsaftale, med priser og betingelser i klart og tydeligt sprog, uden noget med småt.

Som udgangspunkt er vores honorar delt op i to betalinger:

1. Et mindre start honorar, der dækker vores gennemgang af alle dokumenter og vurdering af sagen. Dette forfalder til betaling, når du accepterer og underskriver vores samarbejdsaftale.

2. Vores egentlige honorar, der først forfalder, når vi har forhandlet besparelser på plads for dig. Og betalingen forfalder KUN, hvis du accepterer den aftale, vi forhandler os frem til med din kreditor.

Ønsker du derimod at betale en timepris for vort arbejde, kan vi oplyse at vores timepris er som følger: Timelønnen for en fast-pris-aftale(som beskrevet ovenfor) kan komme helt ned på under :

200,00 kr./timen

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for vores hjælp. Udfyld venligst nedenstående formular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

booking

Fornavn(*)
Invalid Input

Efternavn(*)
Invalid Input

Telefon(*)
Invalid Input

E-mail(*)
ugyldig mailadresse

Bemærkninger
Invalid Input

Accepter persondatapolitik(*)
Skal udfyldes

Du skal acceptere cookies for at kunne sende med formularen

Se vores klienters tilfredshed

Se tilfredshedsundersøgelse

Udtalelser fra vores tideligere klienter

Se udtalelser