fbpx

Vi hjælper dig med din gæld.

Gæld

Det kan være svært at overskue, og det kan blive et enormt stort pres i hverdagen med gæld. Det sætter sit præg både på jobbet og familielivet, hvis økonomien ikke er i orden.

Alle sager kan løses og bliver løst hos os!

Er kreditorerne efter dig?
Står du i bundløs gæld?
Har du mange dårlige investeringer?
Har du bare mistet overblikket over din økonomi?
Mangler du hjælp til forhandlinger med din bank?
Står du i RKI eller andet skyldnerregister?
Mangler du hjælp til gældssanering?
Er du erklæret insolvent?

Står du i RKI eller debitorregisteret, er du blevet erklæret insolvent, eller har du simpelthen bare mistet overblikket over din gæld, og strømmer rudekuverterne ind. Så kan vi hjælpe! Som privatperson kan det være meget svært at forhandle med sine kreditorer omkring gæld.

Det kan være du har følelser i klemme, mangler det forkromede overblik, ikke har styr på dine muligheder eller bare ikke har tiden/evnerne til at håndtere forhandlingerne. Et samarbejde med TBEA ApS betyder, at du får en meget stærk partner til at tage plads på din side af forhandlingsbordet vedrørende din gæld. Vi er specialiseret i forhandling, kommunikation og økonomi med 20 års erfaring.

Vi forhandler og overtager al korrespondancen med de af dine kreditorer, vi indgår aftale om. Vi sikrer os, at du ikke bliver skubbet ud et sted, du ikke kan bunde. Vores fornemmeste opgave er, at du får ro til dit privat- og arbejdsliv.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for vores hjælp. Udfyld venligst nedenstående formular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Se vores klienters tilfredshed

Udtalelser fra vores tidligere klienter